Aceasta este politica Cookie pentru Just Shop, accesibila de la https://justshop.ro/gdpr
Care sunt cookie-urile?

Asa cum este practica obisnuita cu aproape toate site-urile profesionale, acest site foloseste module cookie, care sunt fisiere mici descarcate în computer, pentru a va îmbunatati experienta. Aceasta pagina descrie informatiile pe care le colecteaza, modul în care o folosim si de ce uneori trebuie sa stocam aceste cookie-uri. Vom împartati, de asemenea, modul în care puteti împiedica stocarea acestor module cookie, însa acest lucru poate duce la downgradarea sau \”ruperea\” anumitor elemente ale functionalitatii site-urilor.
Pentru mai multe informatii generale despre modulele cookie, consultati articolul Wikipedia despre cookie-urile HTTP.

Cum folosim cookie-urile?

Noi folosim cookie-uri pentru o varietate de motive detaliate mai jos. Din pacate, în majoritatea cazurilor, nu exista optiuni standard pentru dezactivarea cookie-urilor fara a dezactiva complet functionalitatile si functiile pe care le adauga pe acest site. Este recomandat sa lasati pe toate cookie-urile daca nu sunteti sigur daca aveti nevoie de ele sau nu, în cazul în care acestea sunt utilizate pentru a furniza un serviciu pe care îl utilizati. \n\n

Dezactivarea modulelor cookie

Puteti preveni setarea cookie-urilor prin ajustarea setarilor din browserul dvs. (consultati asistenta browserului dvs. pentru a face acest lucru). Retineti ca dezactivarea cookie-urilor va afecta functionalitatea acestui site si multe alte site-uri pe care le vizitati. Dezactivarea cookie-urilor va duce, de obicei, la dezactivarea anumitor functionalitati si functii ale acestui site. Prin urmare, este recomandat sa nu dezactivati cookie-urile.
Puteti afla cum sa gestionati cookie-urile în browserul dvs. web, urmând Ghidul cookie-urilor browser .

Cookie-urile pe care le-am setat

Cookie-urile legate de cont
Daca creati un cont cu noi, atunci vom folosi module cookie pentru gestionarea procesului de înscriere si a administrarii generale. Aceste cookie-uri vor fi, de obicei, sterse când va deconectati, totusi, în unele cazuri, acestea pot ramâne ulterior, pentru a va aminti preferintele site-ului dvs. atunci când sunteti deconectat.

Conectati cookie-urile asociate
Noi folosim cookie-urile atunci cand esti logat ca sa ne putem aminti de acest fapt. Acest lucru va împiedica sa va conectati de fiecare data când vizitati o pagina noua. Aceste cookie-uri sunt, de obicei, eliminate sau sterse atunci când va deconectati, pentru a va asigura ca puteti accesa numai caracteristicile si zonele restrictionate atunci când va conectati.

Cookie-urile de buletine informative prin e-mailAcest site ofera servicii de abonare la buletine de stiri sau e-mail, iar cookie-urile pot fi folosite pentru a va reaminti daca sunte?i deja înregistrat si daca doriti sa afisati anumite notificari care ar putea fi valide numai pentru utilizatorii abonati / abonati.

Comenzi de prelucrare a modulelor cookie asociate
Acest site ofera facilitati de comert electronic sau de plata, iar unele cookie-uri sunt esentiale pentru a va asigura ca comanda dvs. este memorata între pagini, astfel încât sa o putem procesa în mod corespunzator. \

Formulare legate de cookie-uri

Când trimiteti date într-un formular cum ar fi cele gasite în paginile de contact sau formularele de comentarii, modulele cookie pot fi setate pentru a va aminti detaliile utilizatorului pentru corespondenta viitoare.

Cookie-urile pentru preferin?ele site-uluiPentru a va oferi o experienta extraordinara pe acest site, va oferim functia de setare a preferint?elor pentru modul în care acest site ruleaza atunci când îl utilizati. Pentru a va aminti preferintele, trebuie sa setati cookie-urile astfel încât aceste informatii sa poata fi apelate ori de câte ori interactionati cu o pagina este afectata de preferintele dvs.
Cookie-urile terta parte

În anumite cazuri speciale folosim de asemenea cookie-uri furnizate de terte parti de încredere. Urmatoarea sectiune detaliaza modulele cookie ale tertelor parti pe care le-ati putea întâlni prin acest site.

Acest site utilizeaza Google Analytics, una dintre cele mai raspândite solu?ii de analiza de pe web, pentru a ne ajuta sa în?elegem cum utiliza?i site-ul ?i modalita?ile prin care va putem îmbunata?i experien?a. Aceste module cookie pot sa urmareasca lucruri precum durata petrecuta pe site ?i paginile pe care le vizita?i, astfel încât sa putem continua sa producem con?inut interesant.

Pentru mai multe informa?ii despre cookie-urile Google Analytics, consulta?i pagina oficiala Google Analytics.

Din când în când, testeaza noi caracteristici ?i facem modificari subtile ale modului în care site-ul este livrat. Atunci când testa?i în continuare func?ii noi, aceste cookie-uri pot fi folosite pentru a va asigura ca beneficia?i de o experien?a consistenta în timp ce va aflati pe site, asigurându-va în acelasi timp ca întelegem ce optimizari apreciaza cel mai mult utilizatorii nostri.
De asemenea, folosim butoane si/sau pluginuri sociale pe acest site care va permit sa va conectati cu re?eaua sociala în diverse moduri. Pentru ca acestea sa func?ioneze urmatoarele site-uri media sociale inclusiv; {Listeaza re?elele sociale ale caror caracteristici le-ati integrat cu site-ul dvs.?:
Ce date colectam si pe ce perioada la stocam?Pentru intocmirea documentelor(ex:facturi,note de retur), vom colecta:numele si prenumele,cnp,adresa:strada, numar,scara,etaj,apartament.(daca este cazul)

Aceste date se pastreaza maxim 4 ani

Drepturile de care beneficiați\nÎn condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

-dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către SC Bryant Web Solutions Srl, conform celor descrise în prezentul document;

-dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Sc Bryant Web Solutionst Srl cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

\n\n-dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Amplusnet Srl a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

\n-dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:\nacestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;\nîn cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;\nîn cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;\nîn cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;\nîn cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;\ndatele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Bryant Web Solutions Srl să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

\n-dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :\npersoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

\nprelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

\noperatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau\npersoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

-dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Bryant Web Solutions Srl către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

-dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

-în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Bryant Web Solutions Srl sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Bryant Web Solutions Srl poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;

-în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

-dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

-dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: bryantneamt@gmail.com.